Hur man busringer

Nu ska du få lära dig hur man busringer och och skojar med sina polare. Det finns en bra och enkel telefonitjänst som du kan använda dig av. På sajten busring.se kan du hitta massor av busringningar.

Gå dit först och välj sedan en busringning som du tror kommer att passa din kompis. Det finns en topplista att välja ifrån om du vill hitta en busringing som är populär och som många andra har varit nöjda med.

Så busringer du

Det finns även fler kategorier att välja på, bl.a Auktoriteter, kändisar, klagomål, skola, tävlingar m.m. I varje kategori hittar du flera busringningar att välja på.

‟Välj en busringning och styr sedan buset mot en vän i realtid. Efteråt kan du få inspelningen av buset du precis gjorde, skickat till din e-mail‟

Vill du blåsa skiten ur en polare?
Då ska du ta en titt på Busring.se. Du styr förinspelade fraser mot dina vänner samtidigt som du hör motparten och kan parera med lämplig fras. Efter avslutat bus kan du få inspelningen av buset du precis gjorde skickat till din e-mail som en MP3-fil färdig att spelas upp på din dator eller MP3-spelare. Hur kul som helst!‟